Pružamo najbolje usluge!


Alarmni sistemi

Elektronski sigurnosni sistemi su mnogo pristupačniji cijenom od onoga što većina ljudi misli. Cijena ovih sistema se može uporediti sa cijenom običnih kućnih aparata, koji postoje u svakom domu.


Videonadzor

Video nadzor je sistem koji se sastoji od jedne ili više video nadzornih kamera koje su povezane sa centralnim uređajem koji vrši obradu signala, prikazuje sliku na monitoru i vrši pohranu video materijala.


Računari i računarska oprema

Servis hardvera računara, dizanje operativnih sistema, nabavka i ugradnja računarske opreme, umrežavanje računara, instalacija Wi-Fi tehnologije, telefoni i telefonske centrale...


Servis kućanskih aparata

Brz, pouzdan i efikasan servis električnih kućanskih aparata, bijele tehnike, malih kućanskih aprata. Redovne edukacije osoblja kod proizvođača ovih uređaja osiguravaju im spremnost pri suočavanju sa svim vrstama kvarova.

Elektroinstalacije

Elektroinstalacije su prisutne u svim područjima našeg rada i življenja: kod kuće, na radnom mjestu, u javnim objektima. Pružanje sigurnog i pouzdanog djelovanja svih elemenata koji sastavljaju elektroinstalacije je ključni zadatak svih elektroinstalatera.


Led rasvjeta

LED je kratica od LIGHT EMITTING DIODES, alternativa za dobivanje svjetla, a da to nije toplinska (halogena) svjetlost. Električnu energiju pretvara direktno u svijetlost za razliku od žarulje koja mora proizvesti toplinu koja onda daje svjetlost.


Sve naše usluge: programiranje, alarmi, instalacije /sve vrste elektroinstalacija, jaka i slaba struja/, videonadzor, interfoni, video-interfoni, rasvjeta, računari, računarska oprema, telefonija i telefonske centrale, operativni sistemi, led rasvjeta, kontrola pristupa radnog vremena, popravci električnih kućanskih aparata, servis računara...

O firmi

Avs Systems je firma osnovana u avgustu 2013.godine. Mi smo tim mladih stručnjaka sa značajnim iskustvom. Vršimo servis, usluge i prodaju na području cijele Bosne i Hercegovine i šire.

Usluge i savjeti

Vršimo instalacije jake i slabe struje.
Štedimo vaše vrijeme. 
Pružamo stručne savjete i usluge u vezi sa svim poslovima koje obavljamo.

Kontakt

 • Kontakt telefon 1:
  (+387) 62 / 081 981
 • Kontakt telefon 2:
  (+387) 66 / 081 981
 • Email:
  info@avs.ba
 • Adresa:
  71000 Sarajevo
  Bosna i Hercegovina